page_head_bg (2)

Blogg

Hvordan lages gummigodteri?

Vi er sultne på en matbit.Hva med deg?Vi tenkte på noe i retning av en søt liten godbit som bare er litt seig.Hva snakker vi om?Gummy godteri, selvfølgelig!

I dag er den grunnleggende ingrediensen i fondant spiselig gelatin.Det finnes også i lakris, myk karamell og marshmallows.Spiselig gelatin gir gummier en seig tekstur og lang holdbarhet.

Hvordan lages fudge?I dag lager tusenvis av mennesker dem på fabrikker.Først blandes ingrediensene sammen i et stort kar.Typiske ingredienser inkluderer maissirup, sukker, vann, gelatin, konditorfarge og smakstilsetning.Disse smakstilsetningene kommer vanligvis fra fruktjuice og sitronsyre.

Etter at ingrediensene er blandet, kokes den resulterende væsken.Det tykner til det produsenten kaller en slurry.Oppslemmingen helles deretter i former for forming.Selvfølgelig helles fondant i former.Imidlertid er det også mange former for fondant, avhengig av dine preferanser.

Formene for gummigodteri er foret med maisstivelse, noe som hindrer gummigodisene fra å feste seg til dem.Deretter helles slurryen i formene og avkjøles til 65ºF. Den får stå i 24 timer slik at slurryen kan avkjøles og stivne.

nyheter-(1)
nyheter-(2)
nyheter-(3)

Innleggstid: Des-09-2022